FAQ

Hieronder vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen die wij ontvangen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden of wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn de tarieven van Studentchauffeur.nl?

U vindt hier een overzicht van onze tarieven.

Wat is de werkwijze van Studentchauffeur.nl?

Uitgangspunten

 • Een chauffeur van Studentchauffeur.nl rijdt in een auto die door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld.
 • De chauffeur staat gedurende de gehele opdracht ter beschikking aan de opdrachtgever.
 • Het is eventueel mogelijk om de chauffeur bijvoorbeeld tussentijds een boodschap te laten doen.
 • Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van kracht zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel Oost-Nederland onder nummer 06079625.

Reserveren

U kunt bij ons op meerdere manieren een chauffeur reserveren, hieronder geven wij u een overzicht van de mogelijkheden.

 • Telefoon
  Alles wat u hoeft te doen is onze planningsafdeling te bellen (088-266 36 78) en de ritgegevens door te geven. Vervolgens wordt er door onze planningsafdeling een chauffeur bij de rit gezocht en krijgt u een bevestiging met de rit- en chauffeursgegevens.
 • E-mail
  U stuurt een e-mail met daarin de ritgegevens naar onze planningsafdeling waar uw aanvraag zal worden verwerkt. Nadat wij een chauffeur voor u hebben gevonden krijgt u per e-mail een bevestiging met de rit- en chauffeursgegevens.*
 • Online reserveren
  Op www.studentchauffeur.nl kunt u via de menuknop “reserveren” online uw chauffeur reserveren. Deze reservering komt automatisch bij onze planningsafdeling binnen. Ook hier ontvangt u een bevestiging per e-mail zodra de chauffeur voor deze rit bekend is.*

*  Bij reserveringen binnen 12 uur voor aanvang van de opdracht adviseren wij u telefonisch te reserveren.

Bereikbaarheid

Studentchauffeur.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur op het telefoonnummer 088 – 266 36 78. Buiten deze tijden kunt u ons voor spoedreserveringen en noodgevallen bereiken op 06 – 22 80 35 90.

Facturering

Alle onze opdrachten worden achteraf gefactureerd. U kunt zelf aangeven of u de factuur per mail of post wilt ontvangen. Daarnaast kan de factuur per opdracht, per week of per maand opgemaakt worden.

Is mijn auto verzekerd als een studentchauffeur rijdt?

Ja, in Nederland zijn alle auto's verzekerd op kenteken en niet op bestuurder. Dit betekent dat iedereen die met uw toestemming in uw auto rijdt en die in het bezit is van een geldig rijbewijs onder de dekkingsvoorwaarden van uw verzekering valt. Indien uw auto alleen W.A. verzekerd is zijn eventuele casco schades uiteraard niet verzekerd. Studentchauffeur.nl is conform onze algemene voorwaarden niet aansprakelijk voor eventuele schades.

Studentchauffeur.nl biedt al haar klanten gratis de volgende extra dekking indien een chauffeur schade veroorzaakt:

 • Dekking van het eventuele eigenrisico met een maximum bedrag van € 2.500,-
 • Dekking van no-claim verlies met een maximum van € 2.500,- en een maximum van 3 jaar
 • Dekking van letselschade bij inzittende middels een aanvullende ongevallen inzittende verzekering voor een maximum bedrag van € 1.500.000,-

Wilt u meer weten over de voorwaarden van deze aanvullende dekking dan kunt u contactopnemen met ons via 088-266 36 78 of stuurt u een e-mail.

 

Vestigingen

Vestigingen

Contact

CAPTCHA Image

[ Andere afbeelding ]