Studentchauffeur.nl Privéchauffeurs

Historie

Studentchauffeur.nl is ontstaan uit een fusie tussen twee aanbieders van studentenchauffeurs te weten Studenten Chauffeurs Centrale (SCC) en Comfort Chauffeursdiensten. Beide bedrijven hebben hun oorsprong in 1993 en zijn opgericht door studenten van de Universiteit Twente.

Aangezien beide bedrijven vooral opereerden in de regio Twente bleek al snel dat de markt te klein was voor twee aanbieders van deze diensten in de regio. In 1996 besloten de bedrijven over te gaan tot een fusie, onder de naam SCC Comfort, om zo hun slagkracht te vergroten. In de eerste jaren werd het bedrijf gedreven door studenten van de Universiteit Twente en de Hogeschool Enschede (later Saxion Hogeschool). Op het moment dat een mede eigenaar was afgestudeerd verliet hij het bedrijf en kwam er een nieuwe student voor in de plaats.

Vanaf 2005 heeft het bedrijf een professionaliseringstraject ingezet waarbij klantgerichtheid, continuïteit en efficiency centraal staan. Een uitvloeisel van deze professionalisering is ondermeer het innovatief en op maat gemaakte planningssysteem dat in 2008 in gebruik is genomen. Hierdoor is de interne organisatie een stuk efficienter geworden maar het belangrijkste is dat dit veel mogelijkheden voor de klanten van SCC Comfort biedt.

In 2007 heeft het bedrijf een tweede vestiging geopend in Amsterdam en in 2013 kwamen daar vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Arnhem en Groningen bij. Door het openen van regiokantoren verspreid door Nederland kunnen de lokale markten nog beter worden bedient.

In 2016 is de naam gewijzigd in Studentchauffeur.nl een naam die beter past bij de tijd en het dienstenpakket.

Visie

Studentchauffeur.nl heeft een heldere visie op hoe zij haar diensten wil aanbieden. De basis van alle diensten en oplossingen die Studentchauffeur.nl biedt is servicegerichtheid met een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Als enige studentenchauffeurscentrale van Nederland zorgt Studentchauffeur.nl ervoor dat al haar chauffeurs een gecertificeerde rijopleiding volgen en dat zij er correct en uniform gekleed uit zien.

Zowel met onze afnemers als met onze leveranciers vinden wij het belangrijk een langdurige relatie op te bouwen. Hierdoor heeft Studentchauffeur.nl een zeer stabiele basis van waaruit wij het bedrijf verder kunnen uitbouwen.

 

Vestigingen

Vestigingen

Contact

CAPTCHA Image

[ Andere afbeelding ]