Parkeerbegeleiding

Studentchauffeur.nl levert ervaren parkeerbegeleiders die bezoekers van uw evenement duidelijk aanwijzen waar zij kunnen parkeren.

De parkeerbegeleiders van Studentchauffeur.nl voorkomen files bij aankomst en zorgen ervoor dat uw bezoekers snel een parkeerplaats vinden. Daarnaast zorgen zij er ook nog eens voor uw dat uw parkeerterrein optimaal wordt gebruikt.

Daarnaast zijn onze parkeerbegeleiders representatief en beschikken zij over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wij willen dat uw gasten zich direct welkom voelen.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze landelijke planningsafdeling. U kunt deze bereiken via 088-2663678 of via e-mail info@studentchauffeur.nl

 

Werken bij Studentchauffeur.nl

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende bijbaan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Ben jij gemotiveerd, flexibel en voldoe je aan de selectiecriteria? Twijfel dan niet en solliciteer direct via het sollicitatieformulier dat bij de vacature staat.

Solliciteer direct

Vestigingen

Vestigingen

Contact

CAPTCHA Image

[ Andere afbeelding ]