Privéchauffeur

Met een student als privéchauffeur wordt u veilig en comfortabel van A naar B en verder gereden in uw eigen auto. Op deze manier maakt u van uw verloren reistijd efficiënte werktijd.

Voordelen van een Privéchauffeur

Gebruik maken van een privéchauffeur van Studentchauffeur.nl biedt u onder andere de volgende voordelen:

Privéchauffeurs van Studentchauffeur.nl

Als enige aanbieder van studentenchauffeurs in Nederland laat Studentchauffeur.nl al haar chauffeurs een aanvullende rijopleiding volgen bij VVCR Europe. Tijdens deze rijopleiding worden de chauffeurs extra getraind in voertuigbeheersing en veilig en comfortabel rijden.

Daarnaast voldoen al onze chauffeurs ten minste aan de onderstaande kwalificaties:

De meeste van onze chauffeurs zijn in het bezit van een ov-jaarkaart waardoor zij gratis of met korting kunnen reizen. Indien het nodig is dat een chauffeur het openbaar vervoer gebruikt voor uw opdracht proberen wij altijd een chauffeur te verzorgen met de best passende ov-kaart. 

Klik hier voor een offerte of klik hier om direct te reserveren.

studentchauffeur
 

Werken bij Studentchauffeur.nl

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende bijbaan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Ben jij gemotiveerd, flexibel en voldoe je aan de selectiecriteria? Twijfel dan niet en solliciteer direct via het sollicitatieformulier dat bij de vacature staat.

Solliciteer direct

Vestigingen

Vestigingen

Contact

CAPTCHA Image

[ Andere afbeelding ]