Shuttle service overbrugt afstanden

Shuttlediensten vervoeren mensen tussen verschillende locaties, dit kan zijn op tijdelijke basis voor bijvoorbeeld een evenement of voor langere termijn. Bijvoorbeeld indien u slechte parkeervoorzieningen heeft bij kantoor.

Shuttledienst voor evenementen

Bij evenementen met meerdere locaties of een verderop gelegen parkeerterrein is het belangrijk dat u het vervoer goed regelt, u wilt immers niet dat uw bezoekers lang moeten wachten of worden vervoerd als haringen in een ton. 

Wij kijken graag met u mee naar wat de beste oplossingen zijn voor uw specifieke vraagstuk. Wij inventariseren, samen met u wat de vervoersvraag is en zullen dan met een maatoplossing komen.

Shuttleservice voor langere termijn

Heeft u een shuttle dienst nodig voor langere termijn bijvoorbeeld omdat de parkeerplaats bij uw kantoor is opgebroken of omdat u structureel te weinig parkeerruimte heeft? Ook dan denken wij graag mee voor mogelijke oplossingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling trafficsupport via 088-2663678

 

Werken bij Studentchauffeur.nl

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende bijbaan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Ben jij gemotiveerd, flexibel en voldoe je aan de selectiecriteria? Twijfel dan niet en solliciteer direct via het sollicitatieformulier dat bij de vacature staat.

Solliciteer direct

Vestigingen

Vestigingen

Contact

CAPTCHA Image

[ Andere afbeelding ]