top of page
1240.jpeg

Boek nu een negatief geteste chauffeur

Sinds begin april is het mogelijk om een covid-zelftest te kopen bij de apotheek, dit biedt ons de mogelijkheid om u een negatief geteste chauffeur aan te bieden. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe het reserveren van een negatief geteste chauffeur in zijn werk gaat.

Reserveer tijdig (minimaal 48 uur van te voren)

Al onze chauffeurs werken door het hele land vanuit hun eigen huis, hierdoor kunnen zij niet even eenvoudig een zelftest ophalen bij ons op kantoor. De chauffeurs zullen voor een rit zelf een zelftest halen bij de apotheek, zij zullen de middag voor de rit de zelftest uitvoeren. Mocht de chauffeur positief testen hebben wij nog de mogelijkheid om een andere chauffeur te zoeken die zich ook nog kan laten testen.

De chauffeur stuurt ons een foto van de testuitslag en wij zullen u informeren zodra wij de negatieve testuitslag hebben ontvangen.

Is het voor de passagier(s) ook nodig een negatieve testuitslag te hebben?

Nee, een negatieve testuitslag is niet verplicht voor de passagier(s). Indien u wel een test wil is het mogelijk om de chauffeur een zelftest te laten meenemen. U kunt dan eventueel voor aanvang van de rit een zelftest uitvoeren.

Kosten

Wilt u een geteste chauffeur dan berekenen wij voor de test € 7,50 (excl. BTW). Wilt u dat de chauffeur ook test(s) voor de passagier(s) meeneemt dan berekenen wij hiervoor € 12,50 (excl. BTW) per stuk.

bottom of page