top of page

 

Uw autotransport verzorgt door onze gekwalificeerde chauffeurs

Studentchauffeur heeft ruim 25 jaar ervaring in het inzetten van studenten als chauffeur, zowel als privéchauffeur als voor autotransport. Heeft u één of meerdere auto's die van A naar B moeten worden gebracht? Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van chauffeurs waardoor wij altijd binnen 24 uur, en meestal sneller, een auto binnen Nederland op de gewenste bestemming hebben.

Studentchauffeur.nl verzorgt dagelijks autotransporten door heel Nederland wij werken onder andere voor

  • leasemaatschappijen

  • autobedrijven

  • schadeherstelbedrijven

  • importeurs

  • verhuurmaatschappijen

  • verzekeringsmaatschappijen

  • overige bedrijven en instellingen

De chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn geselecteerd op basis van rijvaardigheid, representativiteit en kennis van het wegennet. Iedere chauffeur wordt aangenomen op basis van een individueel sollicitatiegesprek en uitgebreide rijtest. Onze chauffeurs zijn in het bezit van een studenten ov-jaarkaart. Hierdoor kunnen wij de kosten voor het autotransport laag houden.

Planningssoftware

Met onze efficiënte online planningssoftware kunnen wij onze chauffeurs optimaal inplannen. Opdrachtgevers krijgen, indien gewenst, een eigen online portal waarin zij online en realtime de status van hun transporten kunnen inzien. Ook kunnen nieuwe transporten via het online portal eenvoudig worden ingepland.

sms en e-mail notificaties

Indien gewenst kunnen er automatische berichten worden naar verstuurd naar de ontvanger of afgever van het voertuig, zowel per e-mail als per sms. Zo kunnen wij bijvoorbeeld daags van te voren een bericht sturen over de geplande aflevertijd, de ontvanger krijgt vervolgens een sms bericht een half uur voor aflevering of bij een eventueel gewijzigde ETA.

Maatwerk oplossingen nationaal en internationaal autotransport

Naast 'rechttoe, rechtaan' autotransporten biedt Studentchauffeur.nl ook maatwerk oplossingen. Zo kunnen wij verschillende reinigingsmogelijkheden en andere aanvullende diensten aanbieden.

 

Ook verzorgen wij internationale autotransporten over de weg, zowel binnen als buiten Europa. Voor alle voertuigen die kunnen worden bestuurd met een B-rijbewijs verzorgen wij het internationale transport tegen een scherp, vooraf afgesproken, tarief. 

 

Contact

 

 Wilt u meer weten over wat Studentchauffeur.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 088-2663678

Fleet Mobility

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Of vul onderstaand contactformulier in.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page