top of page

Tarieven

 

 

Alle in dit overzicht vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

Het standaardtarief dat wij hanteren voor een studentchauffeur is € 26,74 per uur. 

Per rit wordt er minimaal drie uur in rekening gebracht.

 

Er geldt een toeslag van 50% op het uurtarief in de volgende situaties:

  1. Een rit vindt plaats op zondag of op een nationaal erkende feestdag.

  2. Een rit vindt plaats tussen 0:00 uur en 06:00 uur

 

 

Reiskosten

  • Indien de chauffeur langer dan een kwartier moet reizen van zijn huis naar de startlocatie en/of langer dan een kwartier moet reizen vanaf de eindlocatie naar zijn huis, berekenen wij deze reistijd door conform het standaardtarief. Dat wil zeggen dat als de chauffeur 45 minuten moet reizen er 30 minuten berekend wordt. Het eerste kwartier uur is dus kosteloos. 

  • Indien een chauffeur gebruik moet maken van het openbaar vervoer om bij het startadres te komen, of vanaf het eindadres terug moet, zullen er reiskosten in rekening gebracht brengen.

  • Indien er gebruik wordt gemaakt van één van onze poolauto's om bij de aanvangslocatie te geraken, of vanaf de eindlocatie weer terug te komen, zullen we een kilometervergoeding van € 0,45 per kilometer in rekening brengen.

 

 

Bijkomende kosten

  • Indien de opdracht langer dan 12 werkuren duurt zal er een maaltijdvergoeding van € 15,00 in rekening worden gebracht.

  • Overige kosten die door de chauffeur in opdracht van de opdrachtgever worden gemaakt, zoals brandstofkosten, carwashkosten of parkeerkosten worden aan de opdrachtgever in rekening gebracht.

 

 

Reservering en annulering

  • Wij hanteren een spoedtoeslag van € 25,00 voor opdrachten die aangevraagd worden op dezelfde dag. 

  • U kunt een opdracht tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van een opdracht wordt 50 % procent van het geplande aantal uren in rekening gebracht, met een minimum van 3 uur per opdracht.

 

 

Wijzigingen

Studentchauffeur.nl houdt zich het recht voorbehouden om de tarieven tussentijds aan te passen. 

bottom of page