top of page

Blessurechauffeur

Tijdelijk zelf niet kunnen of mogen autorijden

Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor u het weet zit u weken of maanden in het gips. Met een arm of been in het gips bent u niet meer verzekerd wanneer u zelf gaat rijden. Een blessure chauffeur van Studentchauffeur.nl kan in zo'n geval uitkomst bieden.

Afhankelijk van uw functie en werkzaamheden kunt u wellicht een aantal dagen per week thuiswerken maar als u klanten moet bezoeken of fysiek aanwezig moet zijn bij een overleg dan wordt het lastig. Met behulp van een student als blessurechauffeur kunt u toch naar uw afspraken.

Uiteraard kunt u deze dienst ook inzetten als u om andere redenen tijdelijk niet zelf kunt of mag autorijden. Hierbij valt te denken aan medicijn gebruik, medische aandoening of een tijdelijke ontzegging van de rijbevoegdheid.

Hoe een blessurechauffeur werkt

De chauffeur reist op eigen gelegenheid, meestal met openbaar vervoer en fiets, naar uw huisadres. Hij meldt zich op het afgesproken tijdstip en helpt u eventueel bij het instappen. De studentchauffeur brengt u vervolgens met uw eigen (lease)auto naar uw afspraak.

 

Afhankelijk van de duur van de afspraak blijft de chauffeur wachten op de locatie óf reist hij terug met het openbaar vervoer. Aan het eind van uw afspraak staat de chauffeur weer paraat en brengt hij u weer veilig en comfortabel thuis. Uiteraard helpt de chauffeur u, indien gewenst, bij het in- en uitstappen en het dragen van eventuele bagage.

De chauffeurs

Studentchauffeur.nl werkt met HBO en WO studenten die minimaal 2 jaar in het bezit zijn een Nederlands Rijbewijs (B). Al onze chauffeurs zijn geselecteerd op rijervaring, kennis van het wegennet en representativiteit. Alle chauffeurs hebben een individueel sollicitatiegesprek gehad en zijn geslaagd voor de uitgebreide rijtest.

Studentchauffeur.nl heeft een uitgebreid netwerk van studenten verspreid door heel Nederland. Wij hebben dus altijd een studentchauffeur bij u in de buurt.

Blessurechauffeur is maatwerk

Omdat iedere chauffeursbehoefte uniek is inventariseren wij graag samen met u uw vraagstuk. Wij geven aan de hand van uw input graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. 

Direct reserveren of eerst een vrijblijvende offerte?

bottom of page