top of page

Studentchauffeur Eindhoven

De kans is groot dat u vanuit Eindhoven klanten in heel Nederland wilt bezoeken. Of dat u vanuit Brabant naar België of Duitsland wilt om uw netwerk uit te breiden. Er is alleen één probleem: tijdens deze ritten houdt u uw aandacht bij het verkeer, terwijl u liever met uw werk bezig wilt zijn. Herkent u zich in dit verhaal? Denk dan eens aan een het reizen met een studentchauffeur.

Studentchauffeur.nl is al sinds begin jaren ’90 ervaring met het aanbieden van studentchauffeurs voor de zakelijke markt. Daarmee zorgt het ervoor dat klanten hun reistijd efficiënt kunnen gaan benutten. Want in tegenstelling tot de bestuurdersstoel kan vanaf de achterbank wel gewerkt worden.

Hoge eisen aan een studentchauffeur

Omdat Studentchauffeur.nl weet hoe belangrijk het voor u is om representatief te zijn, stelt het bedrijf hoge eisen aan zijn chauffeurs. Ze worden dan ook allemaal geselecteerd op een professionele uitstraling, terwijl voldoende ervaring op de weg ook een vereiste is.

Nadat een student door Studentchauffeur.nl geselecteerd is, krijgt hij of zij een chauffeurstraining aangeboden. Na deze cursus kan Studentchauffeur.nl een chauffeur met een gerust hart naar een klant sturen. Zo bent u dus altijd verzekerd van een veilige rit met een representatieve chauffeur.

Een afspraak plannen?

Bent u overtuigd van het voordeel van een privéchauffeur en wilt u een afspraak maken met Studentchauffeur.nl?

Direct reserveren of eerst een vrijblijvende offerte?

bottom of page