top of page

Chauffeurs verzetten (De) Hoop werk


Celebrity Flora
Celebrity Flora

Shipyard De Hoop Lobith levert binnenkort het prachtige VIP Cruiseship Celebrity Flora op. Een super luxe cruiseschip waarmee u binnenkort een luxe cruise kunt maken naar de Galapagos Eilanden.


Studentchauffeur.nl is trots om, tijdens de afbouw van het schip op de scheepswerf van Damen in Schiedam, een bijdrage te hebben mogen leveren aan de realisering van dit project. Vanwege veiligheidseisen moesten de mensen die, dag en nacht, aan het schip werkten gependeld worden over het haven terrein. De afgelopen maanden hebben wij 7 dagen per week twee chauffeurs in mogen zetten die een continue pendeldienst verzorgden van 06:00 's morgens tot 24:00 uur.


Een mooi voorbeeld dat de inzet van studentchauffeurs de productiviteit en veiligheid binnen een organisatie, project of evenement vergroot.


Heeft u een vervoersvraagstuk voor uw organisatie? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor een efficiënte en voordelige oplossing. Neem contact op met één van onze vervoersdeskundigen via 088-2663678.

Comentarios


bottom of page