top of page

Werving en selectie directiechauffeur

Bij Studentchauffeur.nl zoeken we altijd naar de beste match tussen cliënt en directiechauffeur. U profiteert van de jarenlange expertise die onze recruiters hebben opgebouwd. 

Samen met u inventariseren wij de wensen en vereisten. Wilt u een D1 of D2 gecertificeerde directiechauffeur? Of is een ervaren privechauffeur zonder aanvullende certificaten voor u voldoende? Allemaal vragen die we graag samen met u beantwoorden.

 

Aan de hand van de geïnventariseerde wensen en vereisten gaan wij een aantal kandidaten selecteren en aan u voorstellen.

Zodra wij een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden kunt ervoor kiezen de directiechauffeur eerst via Studentchauffeur.nl bij u te detacheren. Ook is het mogelijk dat u de directiechauffeur direct in dienst neemt, hetzij in vaste dienst hetzij voor bepaalde tijd.

Werkwijze werving en selectie privéchauffeur

  1. Opstellen chauffeursprofiel op basis van uw wensen;

  2. Zoeken naar kandidaten in onze database en daarbuiten;

  3. Selecteren en screenen van kandidaten;

  4. Voorstellen en eventueel kennismaken met geschikte kandidaten;

  5. Eventueel inplannen van een proefrit

  6. Plaatsing voor proefperiode of definitieve plaatsing

Tarieven werving en selectie privechauffeur

Wij werken op 'no cure no pay' basis. Pas zodra een chauffeur daadwerkelijk bij u geplaatst wordt betaald u ons een fee voor de bemiddeling. U betaald dus geen opstart of andere kosten. Zo bent u ervan verzekerd dat onze recruiters zich optimaal inzetten om de juiste kandidaat bij u te plaatsen.

Wilt u meer informatie over onze werving en selectie?

Wij vertellen u graag meer!

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page