top of page

Transport Spanje & Portugal

Het kan voorkomen dat u goederen moet vervoeren naar Spanje of Portugal. Wanneer u gaat transporteren naar Spanje of Portugal is het raadzaam om een specialist hiervoor in te schakelen. Wanneer u het belangrijk vindt om een juiste prijs- kwaliteitsverhouding te krijgen kunt u het beste kiezen voor een expediteur als BTA International

 

Wat doet BTA International?

BTA International is een onafhankelijke expediteur voor een transport naar Spanje of Portugal. BTA International is sinds 1993 gespecialiseerd in ieder type transport van of naar Spanje en Portugal. Naast het reguliere wegtransport hebben zij ook mogelijkheden voor een koeltransport, speciaal transport en spoedtransport. Ook is het mogelijk om als particulier spullen te vervoeren.

Wanneer u weinig ervaring hebt met transporteren naar Spanje of Portugal is een partij zoals BTA International dé oplossing. Ze verzorgen namelijk niet alleen het transport zelf, maar regelen ook alle randzaken. Zo zorgen ze ervoor dat alle benodigde documenten en ontheffingen aanwezig zijn, maar ook houden ze u op de hoogte van de status van de zending.

 

Transport Spanje

Een transport Spanje komt regelmatig voor in Nederland. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Spanje is namelijk een land waar Nederlanders veel van importeren en veel naar exporteren. Dit brengt dan ook de nodige vraag naar transport met zich mee. Ondanks dat Spanje door veel mensen wordt gezien als bekende bestemming is het toch verstandig om een specialist hiervoor in te schakelen. Een echte transportspecialist is op de hoogte van lokale wet- en regelgeving, heeft chauffeurs die de taal spreken en kunnen scherpe tarieven aanbieden.

 

Transport Portugal

Naast Spanje is Portugal ook een belangrijke handelspartner van Nederland. Mede dankzij de afstand wordt er veel geïmporteerd en exporteert van en naar Portugal. Een transport Portugal is daarom dus ook geen uitzondering. BTA International is al sinds 1993 gespecialiseerd in Portugal en kan daardoor scherpe tarieven aanbieden tegen een voordelige prijs.

Eenvoudig en overzichtelijk alles regelen

Bij BTA International is het mogelijk om direct de transportkosten te berekenen van uw transport. U vult eenvoudig de laad- en losplaats, goederengegevens en datum in en de Transculator berekent direct de kosten. Na het berekenen van de transportkosten is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen of het transport direct te boeken. Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte krijgt u toegang tot het klantenportaal. Daar ziet u de bijbehorende documentatie, de status van het transport, chat u met uw persoonlijke contactpersoon en boekt u nieuwe transporten. En dat allemaal in een overzichtelijke omgeving.

bottom of page